Lichtinstallatie

Het lijkt makkelijker dan dat het is. Wanneer u een huis verbouwd of een nieuwbouw krijgt, is het belangrijk dat de lichtpunten in huis worden vastgesteld. Voordat de muren kunnen worden afgewerkt en het plafond wordt geplaatst, moet een elektricien alle bedrading op de juiste plek hebben zitten. Je wilt natuurlijk niet aan het einde van de verbouwing nog wijzigingen doen in de lichtpunten omdat dit zorgt voor veel extra werk.

RS Elektra heeft al vele complete lichtinstallaties geplaatst in huizen en kantoren. Wij weten hierdoor precies waar u het beste lichtpunten kunt plaatsen in huis. Heeft u eigen ideeën? Wij luisteren graag naar u, maar geven ook eerlijk advies als we merken dat het beter kan. Verlichting is namelijk essentieel en hier dient van te voren goed over nagedacht te worden. Goede verlichting kan een ruimte maken of breken. RS Elektra helpt u hier graag bij.

Lichtinstallatie binnen en buiten

Zowel binnen en buiten heb je licht nodig. De juiste belichting in en rondom je huis zorgt voor de ideale woonsfeer. Wanneer u dit in een keer goed doet, voorkom je teleurstelling en kunt u langer genieten van uw woning. 

Ook wanneer alle lichtpunten al zijn bepaald en geïnstalleerd, kan RS Elektra u van dienst zijn. Een lamp hangt u natuurlijk niet zomaar op. Het moet goed stevig vastgemaakt worden zodat het niet op den duur naar beneden valt. Bij buitenverlichting dient het ook goed te worden geïnstalleerd. Voorkom dat regen zorgt voor stroomstoringen en zorg ervoor dat alle groepen in de meterkast blijven werken. Bepaalde verlichtingen hebben veel stroom nodig dus dus kan nog wel eens voor problemen zorgen.

Neem contact met ons op

Of je nu belt, mailt, WhatsAppt of een contactformulier invult, alles is mogelijk. 
Wij staan graag voor je klaar.

E-mail

Heeft u geen haast, dan kun je RS Elektra per mail bereiken via info@rselektra.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

WhatsApp

WhatsAppen kan natuurlijk ook! Stel je vraag via een bericht en wij beantwoorden zo snel mogelijk je aanvraag.

Telefonisch

Direct contact opnemen met RS Elektra? Dat kan! Mocht u spoed hebben dan is dit de snelste manier om geholpen te worden.