Elektricien Santpoort

De elektricien uit Santpoort is er voor al uw elektrotechnische problemen.

Van het ophangen van een lamp, of het vervangen van uw gehele installatie. RS Elektra staat altijd voor uw klaar.

RS Elektra elektricien Santpoort

Op zoek naar een elektricien in en rondom Santpoort? RS Elektra kan u helpen met alle elektra problemen. Door de jarenlange ervaring is RS Elektra expert op het gebied van elektrotechniek. Het bedrijf is zeer flexibel waardoor u op elk gewenst moment een afspraak kunt inplannen. Voor verschillende elektra diensten kunt u terecht. Van het vervangen van een groepenkast tot het aanleggen van bedrading door het hele huis. Santpoort is een relatief oud dorp met oude huizen en gebouwen. Het is belangrijk om tijdig onderhoud te plegen op uw bedrading en elektriciteit om erger te voorkomen.

RS Elektra is gevestigd in de buurt van Santpoort waardoor zowel particulieren als bedrijven snel geholpen kunnen worden. Naast Santpoort is RS Elektra ook actief in o.a. Volendam, Purmerend, Haarlem, Zaandam, Bloemendaal, Amsterdam, Laren, Hilversum en nog veel meer regio’s.

Een greep uit onze diensten

Compleet huis voorzien van belichting en stopcontacten

Waarom RS Elektra uw elektricien in Santpoort is

1000+ Opdrachten

In heel Nederland zijn wij actief voor zowel woningen als bedrijven. De opdrachten verschillen van grote projecten tot kleine huishoudelijke werkzaamheden.

Regelmatige scholing

De elektrotechnische wereld verandert constant. Nieuwe innovaties volgen elkaar snel op. Om up-to-date te blijven volgen wij regelmatig trainingen en cursussen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van elektra.

Projecten

Afgeronde projecten voor tevreden klanten. De projecten gaan van het vervangen van een meterkast tot complete elektrische installaties in Santpoort en omstreken.

Compleet lichtplan met uitvoering
Samen met de bewoners is er gekeken naar de juiste plekken van belichting en stopcontacten.
Bedrading in huis
Voordat het huis afgewerkt wordt, dienen alle elektriciteitskabels te zijn weggewerkt. We hebben een compleet huis voorzien van alle bedradingen.
Trap voorzien van luxe verlichting
Een trap is meestal niet voorzien van belichting waardoor deze er niet uitspringt in je woning. Omdat de trap in een open ruimte staat is deze voorzien van luxe spotjes.
Luxe uitstraling voor tonen van kunst
Een mooie vaas of ander kunststuk verdient de nodige aandacht in huis. Doormiddel van spotjes schittert deze vaas nu in iemand zijn woning.
Vervangen van meterkast
Een meterkast vervangen. Niet alleen een nieuwe installatie, ook de bedrading is geheel vernieuwd geordend weggewerkt.
Woonkamer verlicht
Een woonkamer is de belangrijkste plek in een huis. Hier wordt de meeste tijd doorgebracht. Juiste belichting is hier van essentieel belang.
Previous slide
Next slide

Partners van RS Elektra

Neem contact met ons op

Of u nu belt, mailt, WhatsAppt of een contactformulier invult, alles is mogelijk. 
Wij staan graag voor u klaar.

E-mail

Heeft u geen haast, dan kun u RS Elektra per mail bereiken via info@rselektra.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

WhatsApp

WhatsAppen kan natuurlijk ook! Stel uw vraag via een bericht en wij beantwoorden zo snel mogelijk uw aanvraag.

Telefonisch

Direct contact opnemen met RS Elektra? Dat kan! Mocht u spoed hebben dan is dit de snelste manier om geholpen te worden.