Laadpaal installatie

We zien steeds meer elektrische auto’s rijden. Dit stimuleert RS Elektra natuurlijk helemaal! Het grote probleem is vaak dat de auto thuis niet kan worden opgeladen omdat hier nog geen aansluiting voor is. Wij helpen u graag om thuis een laadpaal te installeren zodat de auto altijd van stroom voorzien is. 

Laadpaal thuis laten installeren

Een laadpaal installeren kun je eenvoudig zelf doen, maar dan ontstaan de kans dat je het niet veilig hebt gedaan. Iedereen wil natuurlijk zo veilig mogelijk een laadpaal laten installeren zodat er geen kortsluiting in het huis kan onstaan. Wij helpen u graag bij het aansluiten van een laadpaal bij uw thuis of op kantoor. 

De veiligste manier om de auto thuis of op kantoor op te laden is doormiddel van een laadstation. Deze laadstations gebruiken een relatief hoge stroomsterkte en spanning. Deze moet uiteindelijk aan uw meterkast worden verbonden. Hiervoor kunt u het beste een monteur voor gebruiken zodat u gegarandeerd op de juiste manier stroom aftapt van uw huis. RS Elektra is een gecertificeerde installateur van laadpalen.

Laadpaal installatie

kosten van een laadpaal installatie

De kosten van een laadpaal is afhankelijk van een aantal factoren. De eerste factor is de keuze om het door een specialist te laten doen of dat je het zelf gaat doen. Vaak scheelt het wel geld op de installatie kosten, maar kunt u er uiteindelijk juist meer geld aan kwijt zijn omdat de kans aanwezig is dat u iets fout hebt gedaan en een nieuw apparaat moet aanschaffen. Een volgende factor is de capaciteit van de laadpaal en je hebt nog de keuze of je 1 fase of 3 fase gaat opladen. Ten slotte is de keuze voor een laadpaal of laadstation ook bepalend. 

Neem contact met ons op voor een offerte

Of u nu belt, mailt, WhatsAppt of een contactformulier invult, alles is mogelijk. 
Wij staan graag voor u klaar.

E-mail

Heeft u geen haast, dan kunt u RS Elektra per mail bereiken via info@rselektra.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

WhatsApp

WhatsAppen kan natuurlijk ook! Stel uw vraag via een bericht en wij beantwoorden zo snel mogelijk de aanvraag.

Telefonisch

Direct contact opnemen met RS Elektra? Dat kan! Mocht u spoed hebben dan is dit de snelste manier om geholpen te worden.