Domotica Huis

RS Elektra heeft alles wat u nodig hebt voor het volledig automatiseren van uw huis. Zet op afstand alvast de verwarming aan zodat u een warm welkom tegemoetkomt. Gaat u op vakantie? Zet dan in de avond vanuit Spanje verlichting aan voor het tegengaan van inbrekers. Al deze automatiseringen kunnen gemakkelijk in één app worden bestuurd. Super handig!

Wat is domotica?

Domotica betekent het automatiseren van processen en handelingen in een huishouden of kantoor. Vanaf 1 centraal punt kunt u bijna alle elektrische apparaten en verlichting aansturen. Dit kan bijvoorbeeld via een smartphone of een kastje aan de muur.

Het automatiseren van huishoudens ontwikkelt zich  in rap tempo. Waar vroeger alleen de verwarming kon worden bediend, kunt u nu ook van afstand uw bad vol laten lopen, verlichting aan zetten, camera’s bekijken, alarmen aanzetten en nog veel meer. Domotica is ontwikkeld om het leven gemakkelijker te maken. Steeds meer mensen werken vanuit huis en dan is het maar al te fijn dat u die paar kleine momenten thuis volop kunt genieten van alle luxe dat automatisering te bieden heeft.

Wat kan ik allemaal automatiseren?

U kunt het zo gek niet bedenken, bijna alles is vanaf uw smartphone te bedienen. RS Elektra kan al deze automatiseringen voor u realiseren. 

U kunt het zo gek niet bedenken, bijna alles is vanaf uw smartphone te bedienen. RS Elektra kan al deze automatiseringen voor u realiseren. 

Met domotica kun je alle elektrische apparaten besturen vanaf 1 punt

Voordelen van domotica

Domotica en huis automatisering brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Door uw huis te automatiseren heeft u de volledige controle over de temperatuur regulering per kamer. Komt u niet vaak in de slaapkamer? Zet de verwarming hier dan wat zachter zodat u kosten kunt besparen. Ook bij het thuiswerken biedt het voordelen. Houdt u van warmere temperaturen? Geen probleem! uw kamer kan warmer worden gezet terwijl de andere kamer kouder is. Zo creëert u de ideale werkomgeving. 

Naast de verwarming heeft u ook de volledige controle over het licht. Tijdens het kijken van een film heeft u meestal geen zin om op te staan voor het juist instellen van alle verlichting. Naar alle lampen lopen hoeft niet, u kunt alles vanaf de bank besturen. Iets te licht in huis? Schuif het zonnescherm uit haal de rolluiken naar beneden.

Kortom, heel veel voordelen dat domotica u kan bieden. Het enigste nadeel dat huis automatisering heeft, is dat het wel wat geld kost. Dit kunnen we helaas niet ontkennen, maar wat we wel kunnen garanderen is dat domotica zich op den duur laat uitbetalen. U kunt genieten van het gemak dat huisautomatisering te bieden heeft en daarnaast bespaart u kosten op uw verwarming.

Neem contact met ons op

Of u nu belt, mailt, WhatsAppt of een contactformulier invult, alles is mogelijk. 
Wij staan graag voor u klaar voor het automatiseren van uw huis of woning.

E-mail

Heeft u geen haast, dan kunt u RS Elektra per mail bereiken via info@rselektra.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

WhatsApp

WhatsAppen kan natuurlijk ook! Stel uw vraag via een bericht en wij beantwoorden zo snel mogelijk de aanvraag.

Telefonisch

Direct contact opnemen met RS Elektra? Dat kan! Mocht u spoed hebben dan is dit de snelste manier om geholpen te worden.