Elektrische installatie

Het is belangrijk dat de elektrische installatie bij uw thuis of in uw bedrijf goed op orde is. Wanneer u gaat verbouwen of iets laat nieuwbouwen is het belangrijk om na te gaan of de bedrading en de positie van de stopcontacten, schakelaars en lichtpunten op de goede plek zitten. Ook moet er aan eventuele toekomstige elektrische apparaten gedacht worden. RS Elektra is expert op het gebied van elektrische installaties en kan u hier goed bij helpen.

Of het nu gaat om elektrische installaties voor buiten of op de zolder. Wij weten precies hoe we uw installatie moeten maken zodat u er de komende jaren niet naar om hoeft te kijken.

Elektrische Installatie aanleggen of vernieuwen

Heeft u last van een storing en heeft u het idee dat de installatie aan vervanging toe is? RS Elektra weet de storing in veel gevallen snel te lokaliseren en kan dit dan gemakkelijk oplossen.

Ook wanneer u een huis heeft gekocht of gaat verbouwen bent u bij ons aan het juiste adres. We zouden van te voren een lichtplan kunnen maken om te kijken waar u uw verlichting en andere elektrische punten wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat u uiteindelijk zorgeloos kunt genieten in uw woning zonder dat u ontbrekende elektrische aansluitingen in huis heeft. Ideaal toch?

Door de juiste kennis en ervaring wordt uw installatie op de juiste manier door de woning of het bedrijfspand gemaakt. Al vanaf de meterkast zorgen wij ervoor dat toekomstige elektriciens (of wijzelf) gemakkelijk wijzigingen kunnen aanbrengen indien u dit naderhand nog wenst.

Elektra aanleggen? Vervangen van bedrading? Meterkast vervangen? Groepenkast vervangen? Aansluitingen voor verlichting?
elektrische installatie

Aansluitingen maken voor elektrische apparaten

Het lijkt makkelijker dan dat het is, maar aansluitingen creëren voor elektrische apparaten is moeilijker dan u denkt. Elk apparaat verbruikt een andere hoeveelheid energie. U kunt niet zomaar alle elektriciteit op een hoop gooien want daar krijgt u overbelasting van. RS Elektra luistert goed naar wat uw wensen en behoeften zijn in uw woning of bedrijfspand. Op basis van uw wensen bepalen wij hoe we uw installatie het beste kunnen maken zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken.  

Dit wilt u toch voorkomen?

Neem contact met ons op

Of je nu belt, mailt, WhatsAppt of een contactformulier invult, alles is mogelijk. 
Wij staan altijd voor je klaar!

E-mail

Heb je geen haast, dan kun je RS Elektra per mail bereiken via info@rselektra.nl of door het contactformulier in te vullen op de contactpagina

WhatsApp

WhatsAppen kan natuurlijk ook! Stel je vraag via een bericht en wij beantwoorden zo snel mogelijk je aanvraag.

Telefonisch

Direct contact opnemen met RS Elektra? Dat kan! Mocht je spoed hebben dan is dit de snelste manier om geholpen te worden.