Beveiligings installatie

RS Elektra is uw beveiligingsinstallateur uit Volendam. Voor het plaatsen van een draadloze alarminstallatie en het plaatsen van camerasystemen rondom uw huis is RS Elektra de juiste elektricien. RS Elektra is een partner van de bekende merken AJAX Systems en NOVUS cctv. Deze bedrijven zijn specialisten in alarminstallaties en camerasystemen waardoor RS Elektra altijd de beste kwaliteit beveiligingsinstallatie kan leveren voor in uw huis of kantoorpand.

Draadloze alarmsystemen plaatsen

RS Elektra is gespecialiseerd in het installeren en plaatsen van professionele alarmsystemen. Zelf kiezen wij voor de alarmsystemen van AJAX. Deze zijn zeer betrouwbaar en kunnen worden uitgebreid met allerlei functionaliteiten zodat er bijna geen inbreker of brand uw huis kan betreden.

Hebt u zelf al een alarmsysteem besteld maar het lukt niet om deze te plaatsen of te installeren? Geen probleem! RS Elektra helpt u hier graag bij.

Wanneer u zelf heel handig bent en u hebt alleen een goed alarmsysteem nodig, dan kan RS Elektra u ook voorzien van goed advies.

Plaatsen van alarmsysteem

Redenen om een alarmsysteem te nemen

Beperk de inbreek tijd

Wanneer u niet thuis bent en er wordt ingebroken, dan heeft de inbreker veel tijd om uw huis leeg te halen. Met een alarmsysteem beperkt u de tijd van de inbreker en in het beste geval rent de inbreker weg.

Voorkom inbraak

Inbrekers houden niet van een alarmsysteem. Wanneer ze een alarmsysteem zien, zullen ze eerder naar de buren gaan waar geen alarmsysteem aanwezig is.

Veiligheid in je eigen huis

Naast inbraak zijn er nog andere risico's in uw huis. Zo kan er brand ontstaan of een koolmonoxide uitbraak. De alarmsystemen van RS Elektra kunnen worden uitgebreid met rookmelders en andere melders zodat er nooit iets zal overkomen en u altijd op tijd bent.

De verzekering houdt van alarmsystemen

Bij veel verzekeraars zal de verzekeringspremie omlaag gaan omdat het risico op inbraak of brand zal afnemen bij het gebruik van een professioneel alarmsysteem. u bespaart dus ook nog eens geld!

Alarm systeem van AJAX Systems

RS Elektra is partner van AJAX Systems

Als goede partner van AJAX Systems zorgt RS Elektra ervoor dat uw complete huis van alle beveiligingen voorzien is. 

Plaatsen van camera systemen

Wilt u met een gerust hart uw huis of kantoor verlaten? Kies dan voor beveiligingscamera’s die op afstand kunnen worden bekeken. Zo kunt u op elk moment kijken wat er aan de hand is bij uw thuis of op kantoor. 

Ook voor bewakingscamera’s binnen en buiten uw woning of kantoor kunt u RS Elektra bellen. Doordat we ook alarm systemen installeren en plaatsen, kunnen we uw gehele woning of kantoor beveiligen zodat er nooit meer wordt ingebroken. Wij zijn partner van NOVUS cctv en kunnen hierdoor voor een betaalbare prijs uw beveiligingscamera systeem plaatsen.

Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden of lees nog even door voor meer informatie.

Intercom voor thuis of op kantoor

Elektronische toegangssystemen thuis of op kantoor

Voor de optimale veiligheid thuis of op kantoor is het gebruik van een toegangscontrole een goede keus. Door middel van een intercom installatie is het mogelijk om op afstand deuren en poorten te openen voor bezoekers. Hierdoor wordt uw huis of kantoor nog beter beveiligd tegen inbraak.

Hallo wie is daar?

Een intercom aan uw deur of bij kantoor kan ook gebruikt worden wanneer er niemand aanwezig is. Door de koppeling met een smartphone kunt u ten alle tijden  bezoekers te woord staan. Zo loopt u geen potentiële klanten en andere bezoekers mis en houdt u de controle.

Een elektrische toegangssysteem aan een deur of poort zorgt in combinatie met een alarm- en camerasysteem  voor de optimale veiligheid. Meestal worden intercoms alleen geïnstalleerd bij grote huizen en flatgebouwen. Indien u een normaal huis heeft kunt u er ook gebruik van maken. 

Denk bijvoorbeeld eens aan de postbode die langs komt. Wanneer deze aanbelt en u bent niet aanwezig, dan kunt u door middel van de intercom alsnog de deur openen zodat de postbode toch zijn pakketje kan afleveren en u niet bij de buren hoeft aan te kloppen of uw pakketje hebt misgelopen.

Het RS Elektra beveiligingsplan

1. Offerte aanvraag

Bij ons kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor persoonlijk op maat gemaakt beveiligingsplan. Heb je al specifieke ideeën of wensen dan kun je dit aangeven. Aan de hand van de aanvraag wordt er contact met je opgenomen.

2. Advies op maat

Na de offerte aanvraag komen we graag een keertje bij je langs om te kijken welke mogelijkheden we kunnen bieden voor de beste beveiliging bij jou thuis. Vooraf kunnen we al een prijs indicatie geven, maar voor het beste advies kunnen we het best even langs komen.

3. Installatie camera's of alarmsysteem

De beveiligingscamera's of alarmsysteem zal door RS Elektra vakkundig worden gemonteerd. Doordat RS Elektra officieel installateur is van NOVUS camera's en AJAX alarmsystemen weet het natuurlijk wel raad!

4. Tevreden klant

Pas wanneer jij tevreden bent, is RS Elektra dat ook! We zullen er alles aan doen om de installatie zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden zodat je zo snel mogelijk kunt profiteren van de veiligheid systemen. Kunnen we bij jou ook een glimlach op het gezicht laten zetten?​

Neem contact met ons op
voor de juiste beveiligings
installatie

We geven u vrijblijvend advies en komen graag een keer langs om
te kijken hoe we uw huis het beste kunnen beveiligen.
U kunt ons bellen, mailen, WhatsAppen of vult het contactformulier in. 

E-mail

Hebt u geen haast, dan kunt u RS Elektra per mail bereiken via info@rselektra.nl

WhatsApp

WhatsAppen kan natuurlijk ook! Stel uw vraag via een bericht en wij beantwoorden zo snel mogelijk de aanvraag.

Telefonisch

Direct contact opnemen met RS Elektra? Dat kan! Mocht u spoed hebben dan is dit de snelste manier om geholpen te worden.